diumenge, 25 de març del 2012

Un dia de festa


Sembla mentida cóm un sol dia de festa et pot fer replantejar tota una vida,
Les experiències viscudes és el que ens van forjant la nostra pròpia existència i el que, encara que no ens ho sembli van construint la nostra personalitat, al llarg del camí de la vida ens anem trobant amb diferents amics i coneguts que vulguem o no condicionen una mica el nostre pensament.
De cop, quan comences a replantejar-te certs aspectes de la teva filosofia de vida, producte de una certa edat i també, per que no, de tots aquests condicionaments esmentats, te'n adones de que és totalment absurd canviar la teva veritable essència com a persona tan sols perquè la societat que t'envolta et digui una i una altra vegada que ho has de fer.
Crec fermament que si és cert que a mesura que ens anem fent grans anem evolucionant com a individuo també crec que naixem amb la nostra personalitat.
Veure la vida de color de rosa és símptoma d'immaduresa però perquè ens hem d'entossudir a creure de que un món més bucòlic no pot existir, certament que és molt difícil, però si hi creiem, si el sentim dins nostra, si ens emociona una flor de primavera o vibrem contemplant una posta de sol, si creiem que es pot estimar fins a la mort, si la tendresa ens ompla el cor, perquè ho hem de matar tan sols perquè és un somni impossible.
Els somnis quan els tenim els vivim plenament, i quan despertem som perfectament conscients de que ha sigut tan sols un somni, i per això volem deixar de somniar?, doncs si creiem en els sentiments purs perquè hem de deixar de lluitar per ells.
Tots sabem que en la societat que ens envolta aquest pensament no està ben vist, es cosa de sonats e immadurs, però jo precisament per ser un pensament tan incomprès el reivindico amb tota la meva força, però al mateix temps entenc i accepto que els meus amics no hi creguin, i no els censuro, tampoc els vull convèncer de res, tots som com som i això és la riquesa del món. Per tot això, compartir un dia de festa amb nous amics i descobrir com pots estima'ls encara que siguin tan diferents de tu, és una experiència plenament enriquidora i que no puc deixar de dir una sola paraula, gràcies a tots.

1 comentari:

C. Codorniu ha dit...

Tot el que vivim ens enriqueix, ens agradi o no. Lo important és saber treuren el màxim partit positiu. Et felicito, segueix endevant sent tal com ets. T'estimo